Noile case de marcat si imprimante fiscale în conformitate cu noua legislatie

Comanda aici

 

Cele mai populare modele de case de marcat fiscale din Romania : Datecs
& Role termice la cel mai bun pret garantat

SERVICII COMPLETE : Distributie & Consiliere & Service
Oferte personalizate in functie de necesitatiRaport excelent calitate / pret

Casele de marcat produse de compania bulgara Datecs folosesc componente japoneze marca Citizen. Se remarca datorita fiabilitatii, eficientei si calitatii ridicate, fiind astazi cea mai apreciata marca de case de marcat in randul comerciantilor romani.

Diverse modele pentru orice afacere

Solutii moderne si complete pentru magazine alimentare si nealimentare, HoReCa, case schimb valutar, firme distributie, logistica si depozite cu vanzare prin agenti sau catre distribuitori, dar si pentru spitale, policlinici, farmacii si institutii publice, regii autonome si ONG-uri.

Dotate cu Bluetooth

Echipamentele au ca dotare suplimentara posibilitatea de a fi conectate prin Bluetooth la PC, iPhone, iPod, iPad mini si la dispozitive cu sistem de operare Android. Asiguram Distributie, Consiliere & Service.


Tipuri de case de marcat fiscale in functie de domeniul de activitate


case de marcat portabile, pentru magazine mici sau comercianti ambulanti


case de marcat de dimensiuni medii


case de marcat desktop

Multiple functionalitati

Conectare la computer Toate modelele sunt dotate cu mufa de conectare la computer, pentru a putea fi folosite in regim de “imprimanta fiscala” cat si pentru a programa articolele PLU in memoria aparatului.

Imprimare termica Imprimarea termica, fata de imprimarea cu ribon sau cea matriciala, are urmatoarele avantaje: viteza mai mare de tiparire, silentiozitate, rola se schimba mai usor si se elimina timpul pierdut cu schimbarea ribonului.

Afisaj client Sunt dotate cu afisaj dublu, pentru operator si client.

Afisare rest Valoarea restului datorat poate fi calculata, afisata pe ecran si tiparita pe bon.

Utilizatori diferiti Se pot programa denumiri si parole pentru mai multi operatori.

Discounturi Se pot efectua discounturi procentuale pentru intreg bonul sau pentru cate un articol de pe bon. Anumite modele pot efectua si discounturi valorice.

Mai multe metode de plata Numerar, card, tichet de masa.

Valute acceptate Lei, Euro

Case de marcat si imprimante fiscale pentru orice fel de afacere


Cele mai populare case de marcat fiscale Datecs

Casa de marcat Datecs MP55 B

Model pentru magazine cu numar de vanzari reduse: bijuterii, saloane infrumusetare, restaurante mici, magazine cu articole de lux si alte tipuri de forme de comert.

Posibilitatile tehnice si operative permit sa poata fi utilizata in regim autonom sau integrata intr-o retea la PC. Modelul de case de marcat MP55 B este in conformitate cu cerintele legislative din Romania.

Optional, acest model de casa de marcat poate fi conectat prin cablu la un POS bancar Ingenico.

Casa de marcat Datecs DP05

Face parte dintr-o serie de case de marcat portabile fiabile, cu functiuni ce respecta cerintele centrelor de relatii clienti si ale departamentelor financiar contabile.

Aceste case de marcat sunt ideale pentru magazine, supermarket-uri, farmacii, restaurante sau alte tipuri unitati comerciale.

Modelul de casa de marcat DP05 se poate conecta optional prin Bluetooth la PC, iPhone, iPod, iPad, iPad Mini, Android (distanta conectare: pana la 7 metri).

Casa de marcat Datecs DP25 BT

Face parte dintr-o serie de case de marcat ale carei functii si caracterisici respecta cerintele centrelor relatii clienti si ale departamentelor financiar contabile.

Aceste case de marcat sunt ideale pentru magazine de diverse dimensiuni, supermarket-uri, farmacii, restaurante, baruri, sau alte tipuri unitati comerciale.

Modelul de casa de marcat DP25 BT se poate conecta optional prin Bluetooth la PC, iPhone, iPod, iPad, iPad Mini, Android (distanta conectare: pana la 7 metri).


Imprimante fiscale

Imprimantele fiscale ofera flexibilitate prin modul de configurare si permit utilizarea de aplicatii variate pentru vanzare, specifice fiecarui domeniu:

HoReCa, vanzare cu amanuntul etc.

Imprimanta fiscala FP550T

Prevazuta sa functioneze exclusiv cu un sistem de calcul si un program aplicativ indentificabil avizat de Min. Finantelor Publice /comisia de avizare AMEF. Dispune de taietor automat de hartie. Permite conectarea unui afisaj client si sertar de bani.

Imprimanta fiscala FMP-10

Model compact de imprimanta termica mobila, ce poate fi utilizata intr-un numar mare de activitati, precum vanzarile door-to-door, in unitatile de alimentatie mici si medii sau in serviciile de parcare.Pentru informatii suplimentare despre
casele de marcat fiscale, imprimantele fiscale sau rolele termice la cel mai bun pret garantat:

Cere oferta personalizata, special pentru afacerea ta

Trimite detalii despre necesitatile tale specifice si iti vom recomanda cea mai buna solutie!

Strada Petru Maior Nr. 86,
Sector 1, Bucuresti, Romania

+40 21 222 33 61
+40 21 222 33 62
+40 21 222 55 18
schimbvalutar@erp-distribnet.ro

(C) 2016 Junior Soft, gestiune-contabilitate.ro